Testimonials

“Caroline werkte met ons aan competenties als samenwerken, resultaten realiseren en verbeteringen initiëren. Het resultaat was en is nog steeds mooi: individuele groei en een sterkere onderlinge band in het team!”
Joke den Otter
Teamleider Binnendienst Groot Zakelijk, Rabobank
“Door de training van Caroline Dop hebben we geleerd wat effectief communiceren is en vooral: hoe dat voelt. Sindsdien passen we het in alle lagen van onze organisatie toe. Ons bedrijf heeft ruimte gemaakt voor een open discussie, er is niets wat niet besproken kan worden, en dat werkt.”
Ir. Egbert Brinks
Industrieel Directeur, Cultilène Saint Gobain
“Caroline Dop ging niet alleen met onze doelstellingen aan de slag, maar vroeg ook al onze medewerkers naar hun wensen. Al die wensen en eisen werden in één training gegoten. Dat noem ik maatwerk van de bovenste plank. En dat levert resultaten van het hoogste niveau.”
Dick van Ooyen
Teamleider Rabobank Maas & Waal
“We waren toe aan een stevige professionaliseringsslag. Sommige medewerkers waren niet klantgericht, sommigen waren juist ‘klantgezwicht’; de samenwerking kon beter; we maakten te weinig gebruik van elkaars expertise. We hadden dus allerlei versnipperde en soms tegengestelde wensen. DOP Advies makte er één training van met niet te veel theoretische uitleg maar praktische oefeningen met echte situaties. Inzicht op inzicht volgde. We zijn er nog niet, maar die eerste stap is zo stevig gezet dat de volgende vanzelf komt.”
Kathleen Goense
Director Factoring Trade Finance, De Lage Landen
“Caroline heeft op zeer betrokken wijze onze diverse groep mensen getraind om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen. Het resultaat is fantastisch. Het groepsgevoel is verder versterkt en de deelnemers zijn erg gemotiveerd. De reacties van onze externe en interne klanten zijn buitengewoon positief.”
Shane Eshuis
Yard manager, Ritchie Bros
“De kanjers van DOP Advies weten hoe je elke situatie om kunt buigen tot een verkoopkans, en dat kunnen ze anderen feilloos leren. Een aantal technieken pas ik dagelijks toe. Met succes!”
Diederick Brüning
Manager binnen- en buitendienst, De Keyzer Assurantiën
“Vanwege wrijving binnen onze teams hebben we Caroline Dop gevraagd de training ‘Ik en de ander’ voor ons te organiseren. De sessies waren verbluffend. Medewerkers spraken elkaar open en eerlijk aan over wat hen dwars zat. Resultaat: een afdeling waar iedereen bereid is elkaar te helpen en waar de sfeer prima is.”
Patrick Verschueren
Manager marktfacilitering Delta Netwerkbedrijf
“Door het enthousiasme van de trainers worden onze medewerkers gemotiveerd tot het zetten van extra stappen. Je merkt het direct op de werkvloer: in een sfeer van vertrouwen passen ze de vaardigheden toe, ze vragen om feedback en geven die ook.”
Drs. W.J.A. de Hond
Manager Particulieren, Rabobank